PALVELUMME

Jos et löydä etsimääsi täältä, ota yhteyttä, me taivumme moneksi

Lounaskahvilasta Lakalaivasta tarjoamme maanantaista perjantaihin 2-3 eri ruoka vaihtoehtoa, joka päivä on huomioitu eri ruokavalioiden vaatimukset tarjonnassa.


Lounas on tarjolla klo 10-14, se sisältää aina salaattipöydän, ruokajuomat, leivät ja kahvin. Lisäksi tarjolla on joka päivä tuoreita täytettyjä sämpylöitä, ruisleipiä ja itse tehtyjä piirakoita. Kaikkia tuotteita on myös saatavilla tilauksesta ennakkoon tai mukaan odottaessa.

LOUNASKAHVILA

PITOPALVELU

Tästä osiosta meiltä löytyy kaikkien tarpeisiin moneen tilaisuuteen ja tarpeeseen, yrityksille, yksityisille, järjestestöille, kaveriporukoille jne...


Tarjoamme korkean palvelun järjestelyt kaikkine tilaisuuteen liitettävän välineistön kanssa oli sitten kyseessä häät, yrityksen asiakastilaisuus, merkkipäivä tai joku muu kodin tapahtuma mieltä saat tarvittavan palvelun.


Pyydä ehdotus tarvittaessa, kerromme mielellään miten toteuttaisimme Teidän tilaisuuden.

JOUKKUE/ RYHMÄRUOKAILUT

Tämä on yksi toimintamme alkutekijöitä, olemme järjestäneet urheiluun ja muuhun joukkuetoimintaan liittyviä ruokapalveluita paljon ja pitkään. Aina kuitenkin mielessä perusajatus, kun tehdään se niin tehdään kunnolla ja alusta asti.


Siitä syystä niin moni palaa pyytämään taas seuraavan kerran palveluitamme tilaisuuden tullen.

AAMUPALA

se päivän tärkein

Me voimme järjestää aamiaistarjoilun Teille tai se voidaan pitää meidän tiloissa, sisällön osalta taivas on rajana.


Aamupala on hieno kun siihen voi vähän venyttämällä liittää lähes mitä vaan, pekonit savulohet ja Tampereella tietenkin mustamakkarakin jne... Sitä voi myös syödä vähän eri aikoihin päivästä, ei pelkästään auringon nousun jälkeen.


Me toimitamme sen sinulle piknikille tai vaikka eräretkelle hiihtäen jos tarvis, helpommatkin tavat käy toki.